Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dalším hostem je pan Tomáš Vojtěch

9. 12. 2006

 

Dovolte mi představit fotografa pana Tomáše Vojtěcha.

 

 Jako dalšího milého hosta jsem si do své galerie přivedl pana ObrazekTomáše Vojtěcha, vynikajícího fotografa z Orlických hor, kde žije v malebném městečku v Jablonném nad Orlicí .

 Takže Tome, je mi potěšením a velkou ctí, tě uvítat na mých webkách. Když dovolíš, měl bych na tebe pár dotěrných otázek, které by tě měly trochu přiblížit mým návštěvníkům stránek.

 Asi by jsi zde měl prozradit, kolik ti je let a jak dlouho a fotografuješ? ..takže jsem ročník 53, přebývám v Jablonném n.O. – to již víte, jinak mé focení se datuje někdy kolem roku 1960.

 Jak jsi začínal a jakou techniku si používal? …. začal jsem s tátovou Praktikou (když mi ji půjčil) a nepovedené obrázky v čb klasice mi někdy i vyvolal. Pak jsem vlastnil m.j. Flexaretu, Kiev, posléze Pentax zrcadlovou klasiku,...

 To byly nádherné mašinky ale to je už dávná historie. Dnes je doba digitální fotoaparátů. Jakou techniku používáš dnes? …,...ano, potom přišly již digitály Minolta, Nikon 5700 a teď Nikon D70, objektivy Nikkor a Sigma, něco z filtrů PLC a kreativních…

 Máš ještě něco, co by jsi nám chtěl o sobě sdělit? …. To by asi o mně mohlo stačiti. Ještě jednou vřelé díky za presentaci a jsem dlužníkem….

 V žádném případě nejsi žádný dlužník, udělal jsi mi velikou radost! Je mi opravdovým potěšením, si tvojí tvorbou ozdobit si svoje stránky. Je to naopak , děkuji ti já!

 Zde bych měl, ještě zcela určitě připomenout, že Tomáš je velmi úspěšný fotograf. Na naší galerii Digineff.cz, jej najdete pod zkratkou "tvojtech" a má k dnešku vystaveno již 64 fotografií. Jeho průměrné hodnocení z 10ti možných je neuvěřitelných 10 bodů !!! Pochopitelně je tímto stalým hostem na TOPu. Mimo jiné je i úspěšný vystavovatel viz zde.

 Tome, ještě jednou ti moc děkuji za ochotu, s kterou jsi přijal pozvání na moji stránku a přeji ti mnoho dalších úspěchů v tvé tvorbě ale i v normálním životě! Přeji ti honě dobré světlo!

                               Fotografie autora  jednotlivě.

Nové a další fotografie autora jsou zde. (možnost SlideShow.)