Jdi na obsah Jdi na menu
 


Setkání spoluučňů z Opatovické elektrárny po 50ti létech.

15. 4. 2014

 Nazdar  kamarádi,             foto ze setkání 2013, 2014 a 2016 najdete dole

   protože  jak se zdá a jak vidím na počitadle návštěv,  zdá se, že se  vám špatně hledají fotografie z našeho společného srazu u Dobříše v penzionu Nový Rybník v Obořišti , Upozornil mne na to také náš kolega( viz vzkaz v poštovně těchto webek od Karlíka Boháče) . Rozhodl jsem se vytvořit novou záložku přímo na titulní straně. A protože se má naše setkání  opakovat, budu sem pravidelně vkládat reporty z různých setkání, jako to dělám  například u mých spolužáků ze škol.

  Jen v krátkosti zde dodávám, že naše nedávné setkání se konalo u Dobříše v penzionu Nový Rybník u Obořiště. Mělo by se to prý  zde znova opakovat. Proto zde vkládám odkaz , kde je mapka a všechny potřebné náležitosti.  Bylo to naše první setkání  a to po 50ti létech. Bohužel nás už také za tu dobu trochu ubylo.

   Čas na nás trošku zahlodal a tak to byla opravdu psina s představováním: „a kterej si ty???“  Jinak vše bylo naprosto v pohodě, ubytování pěkné obsluha i prostředí také nemělo chybu, Sluší se zde také poděkovat  našemu Jirkovi Stránskému za jeho organizátorské schopnosti. Bez jeho obětavého přičinění bychom se asi těžko sešli.

   Adresy na vás všechny mám, tak všem , i Vráťovi do Austrálie rozešlu web – adresu,  sem na tuto naši stránku.. Budu tu i vyvěšovat různé vzkazy od Jirky Stránského, abych mu trochu ulehčil jeho snažení. Je na vás. aby  jste se sem občas podívali.

 Jinak vám všem přeji pevné zdraví a těším se na naše další setkávání.

 

Tak tedy fotografie z našeho prvního setkání najdete zde.

 

 A fotky z našeho druhého setkání r. 2014 najdete zde.

 

a zde najdete informace o současnosti našeho učiliště

Kamarádi svět je malý a internet je mocný!!! :-)) Kdo chce vidět Vráťu Bejšáka  v Austrálii tak ať si klikne  myškou sem a dokouká se do konce a nebo si potáhne posuvnik asi  tak na 85% pořadu nebo na časový úsek 24,32 a nezapomenťe si to dát na celou obrazovku!!!

Setkání rok 2016.

No a co???.. skoro nic se nezměnilo, jsme stále prima čupr-kluci. Stále stejné místo setkání, stále stejně stejně nám chutnalo pivečko a jen jsme o malinko starší ! Poděkování patří Jiříkovi Stránských za perfektní a obětavou organizaci. Tak kluci držte se a za rok si to dáme znova !!! Pro fotky z roku 2016 si klikněte zde.