Jdi na obsah Jdi na menu
 


O tom jak je krásně i za našima humny.

10. 9. 2014

 O tom jak je krásně i za našimi humny.

   Stále jsem přemýšlel kam tento rok vyrazit na dovču?  Dost jsem již procestoval a kousek světa prošel. Evropa mne už ani tak moc neláká, sever Afriky se zmítá v konfliktech a Thajsko, kam jsem původně chtěl, je na tom podobně. A tak jsem se rozhodl, že pro změnu nikam nepojedu a trochu se rozhlídnu doma.

   Zjistil jsem neuvěřitelné.  Když je s kým, není potřeba volit nějaké dálky. Prostě stačí vyrazit za humna, které člověk neprávem opomíjí a ony snad právě proto dokáží přímo ohromit svojí krásou.

   Vůbec člověka nemusí zajímat nějaké trapné all inclusive a nějaké Last minute  a vůbec není důležité kolik to má na konci všeho hvězdiček. Nic vám nedokáže nahradit pohodlí domova a zaručené čerstvé menu z vlastní zahrady.

  Nechal jsem přestavět auto na plyn a „plná“ mne vyjde na 600 Kč, ale ani to tu není rozhodující. Jezdili jsme jenom tam, kam ze zahrady dohlédneme, co vám budu povídat, to prostě nemá chybu!

  Pravda moje poloha je mezi Kokořínským  údolím, Polabím a Českým rájem a Máchovým krajem a ze zahrady mám skoro kruhový rozhled, ale to přeci nic nemění na věci, že když se i vy rozhlédnete kolem, že by u vás mělo být nějak hůř! Česko zas není až tak velké abyste to měli do nějaké té vysněné lokality daleko.

  Takže týdenní dovolená, odpočinek z důchodu, ve kterém stále nic nestíhám, byla nasměrována směr Staré Splavy - Máchovo jezero a jeho opomíjený a stejně velký bratříček, jezero Břehyně. Nejvyšší vrch Mladoboleslavska Mužský a kouzelné skály nad Mnichovým Hradištěm na Krásnou vyhlídku. Zbytek vyplnil Hrad Kost a okolí a pohodové houbaření pro vylepšení  all inclusive. Cena a náklady směšné. Věřte, jako celek to nemělo nejmenší chybu!!!!

                Samozřejmě se s váma rád podělím i o pár foteček