Jdi na obsah Jdi na menu
 


ONLINE FREE FOTOEDITOR cz

9. 7. 2011

ONLINE FREE FOTOEDITOR cz    

 

   Představte si, že jste na dovolené, nafotili jste několik zajímavých obrázků a chtěli by jste se s nimi  někde pochlubit. Co si teď honem počít, když je nutné nejdřív tyto snímky trochu upravit, oříznout a zretušovat?

   Pokud chcete fotky někomu posílat, je samozřejmé, že musíte mít přístup k internetu. Máteli přístup k internetu, máte dopředu vyhráno. Nabízím vám zde velice zajímavý fotoeditor, který vám nezabere ani kousek místa ve vašem PC či „nouťasu“, který si s vámi popovídá v češtině a docela svižně vám splní základní potřeby v úpravě vašich fotografií.  Je to, dalo by se říct, takový malý a trochu očesaný Photoshop a zcela určitě vám splní vaše základní potřeby ba i něco navíc. Je velice příjemné, že se chová tak, jako by byl na instalován na vašem počítači a navíc jeho používání je zdarma a bez nutnosti nějakých registrací, instalací a zbytečného se veřejného „vysvlékání“ z osobních dat na internetu.  Ba dokonce vám postačí si nahrát do vaší USB klíčenky odkaz na editor a nebo  se připojit sem - na moje stránky.  Odkaz na fotoeditor je zde.

 

Další online editory

  Pro doplnění vám zde nabízím ještě další dva fotoeditory. Bohužel již jen v angličtině a u jednoho je nutné se i zaregistrovat i se svým mailem.

Photoshop Express   Abyste mohli plně využívat funkcí této aplikace, je nutná registrace, ale můžete vyzkoušet demo s připravenou sadou snímků.
 
Splashup  Velice podobný jako Pixlr, ať již filosofií ovládání, tak i nabídkou funkcí je aplikace Splashup. Fotografie upravené ve Splahupu lze přímo nahrát na servery Flickr, Picasa a Facebook. Zajímavá je možnost importu fotograií z webové kamery.